FruitUitagenda  Zie de POM activiteiten agenda voor de door POM georganiseerde evenementen.


Laat sap maken van je overtollige hoogstamfruit

De redactie brengt graag het initiatief van Mobipers onder de aandacht. Je kunt appelsap laten maken van je fruit, ook van hoogstamfruit "met een vlekje". De Mobipers is een nieuw initiatief op dit vlak. Juist omdat de Mobipers kan bijdragen aan het nog zinvoller in stand houden van hoogstammen, maakt de redactie graag een plekje vrij voor informatie over deze fruitsappers. U kunt nu uw eigen fruit laten verwerken tot lang houdbaar sap.

Mobipers is een mobiele fruitpers die op locatie sap kan maken van uw eigen fruitoogst. Dat kan al vanaf 75 kilo. Het fruit wordt geperst, gepasteuriseerd en verpakt terwijl u wacht.

In het oogstseizoen kunt u uw fruit iedere woensdag en donderdag laten versappen op de Retsezijstraat 6 in Zoelen. Tevens ziet u op onze website wanneer Mobipers op een locatie bij u in de buurt is.

De Mobipers werkt als volgt: U kiept uw schone fruit in de spoelbak. Uw fruit wordt nu geraspt en geperst. Het verse sap wordt hierna gepasteuriseerd en direct afgevuld in een 5-liter Bag-in-Box verpakking. Afhankelijk van het ras en de kwaliteit van het fruit, kan er een sapopbrengst van 70 % behaald worden.

De voordelen van onze verpakking zijn:

  • gesloten 24 maanden houdbaar
  • aangebroken 2 maanden houdbaar

Mobipers
Retsezijstraat 6
4011 JP Zoelen Gld. (bij Tiel)
Tel. 06-11003470
www.mobipers.nl

Folder Mobipers

Indien u nog vragen heeft of foto's wenst, kunt u ons bereiken op tel.nr. 06-11003470 of op melissa@mobipers.nl.

Melissa den Beer Poortugael
Retsezijstraat 6 4011 JP Zoelen
tel: 06 54625850
fax 0344 619257Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland